Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Το iPhone 4S παρουσίασε η Apple

Το iPhone 4S παρουσίασε η Apple στην πρώτη παρουσίαση προϊόντος μετά την παραίτηση του Στιβ Τζομπς από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας. Το νέο iPhone έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή και κάμερα υψηλότερης ανάλυσης ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί το Android της Google.
Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο επεξεργαστής του iPhone 4S θα είναι επτά φορές πιο γρήγορος από αυτόν του παλιότερου μοντέλου.
Το iPhone 4S, που θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από τις 14 Οκτωβρίου, θα έχει κάμερα με 60% περισσότερα pixels, καθώς και τη δυνατότητα για βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Η συσκευή επίσης βασίζεται σε ένα «σύστημα έξυπνης κεραίας» που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βελτιώνει την ποιότητα της κλήσης και είναι συμβατο με δίκτυα CDMA και GSM. Η διάρκεια χρόνου ομιλίας με μία φόρτιση της συσκευής θα είναι έως οκτώ ώρες. Επίσης, θα διαθέτει ένα νέο σύστημα αναγνώρισης φωνής, που θα δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του, π.χ., να δει τον καιρό ή να βάλει ξυπνητήρια δίνοντας φωνητικές εντολές.
Πάντως επενδυτές και αναλυτές απογοητεύτηκαν που η Apple δεν παρουσίασε το iPhone 5.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2068325

Δεν υπάρχουν σχόλια: