Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Παντρεύεται ο George Clooney;

George Clooney-Elisabetta Canalis
Μέχρι σήμερα ο George Clooney ήταν ένας αμετανόητος εργένης, ο οποίος δεν έδειχνε καμία διάθεση να παντρευτεί και χώριζε την εκάστοτε αγαπημένη του όταν τα πράγματα...σοβάρευαν! Το τελευταίο διάστημα, όμως, οι φήμες θέλουν το διάσημο σταρ να είναι λίγα βήματα πριν το γάμο με την Ιταλίδα αγαπημένη του Elisabetta Canalis.
Ο γάμος, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη και όλες οι προετοιμασίες γίνονται στη βίλα που έχει ο 49χρονος ηθοποιός στη λίμνη Κόμο, η οποία αμέσως μετά το γάμο θα πουληθεί, αφού το 31χρονο μοντέλο επιθυμεί να ζήσουν κάπου πιο ήρεμα, μακριά από τους παπαράτσι.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων, το νυφικό είναι ήδη έτοιμο και είναι δημιουργία του οίκου Roberto Cavalli. Το μυστήριο και η δεξίωση μετά θα πραγματοποιηθούν στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «MSC Fantasia», το ύψος του οποίου φθάνει τα 30 μέτρα. Το κρουαζιερόπλοιο θεωρείται ιδανικό, καθώς η προσωπική ασφάλεια του ζεύγους θα μπορέσει να εξασφαλίσει ότι δεν θα διαρρεύσουν φωτογραφίες και πλάνα, τόσο από την τελετή όσο και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει.
Αν ισχύει...να ζήσουν!

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=19&artid=51734

Δεν υπάρχουν σχόλια: