Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ο Σίλβιο, η Βερόνικα και το διαζύγιο: «Να μου ζητήσει συγγνώμη» λέει ο Καβαλιέρε

Λιγότερο από ένα 24ωρο κρατήθηκε να μην... μιλήσει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά την αίτηση διαζυγίου που ανήγγειλε μέσω του Τύπου η Βερόνικα Λάριο, κατηγορώντας τον ότι συναναστρέφεται ανήλικες. «Να μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη» λέει ο Καβαλιέρε και δίνει εξηγήσεις για το επίμαχο πάρτι της 18χρονης...
Μιλώντας στην Corriere della Sera από τη βίλα του στο Αρκορε της βόρειας Ιταλίας, ο Ιταλός πρωθυπουργός απαιτεί τη δημόσια συγγνώμη της συζύγου του. «Είμαι οργισμένος. Η Βερόνικα έπεσε σε παγίδα που έστησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ξέρω καλά ποιος τη συμβουλεύει. Η αλήθεια θα λάμψει» λέει ο Καβαλιέρε.
«Πρέπει να μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη και δεν ξέρω εάν αυτό θα είναι αρκετό. Είναι η τρίτη φορά που μου σκαρώνει ένα κακόγουστο αστείο εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας. Πάει πολύ» συνεχίζει, και ερωτηθείς εάν μπορεί να επιβιώσει ο γάμος του απαντά: «Δεν νομίζω. Δεν ξέρω εάν το θέλω αυτή τη στιγμή».
Ως προς την παρουσία του στο επίμαχο πάρτι της 18χρονης Νοέμι Λατίτσια στη Νάπολη, ο Μπερλουσκόνι υπογραμμίζει ότι δεν διατηρεί κανενός είδους δεσμό μαζί της. «Πήγα στη γιορτή της, απλώς και μόνο επειδή βρέθηκα εκεί και μου το ζήτησε ο πατέρας της. Οι φωτογραφίες της βραδιάς, θα δημοσιευθούν σύντομα από κοσμικό περιοδικό» εξηγεί.
Το ναπολιτάνικο πάρτι φαίνεται πως ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Βερόνικα Λάριο, η οποία κατηγόρησε το σύζυγό της -πάντα μέσω του Τύπου- ότι «συναναστρέφεται με ανήλικες». Η 18χρονη Νοέμι εργάζεται ως μοντέλο και σπουδάζει γραφιστική, φωνάζει τον Καβαλιέρε papi (μπαμπάκα) και κατά πληροφορίες το δώρο της ήταν ένα περιδέραιο με διαμάντια.
Ο Καβαλιέρε λέει ότι γνώριζε την 18χρονη από την εποχή που ο πατέρας της ήταν οδηγός του πρώην πρωθυπουργού Μπετίνο Κράξι και πέρασε από το πάρτι για να κάνει μία γρήγορη πρόποση. Η Βερόνικα όμως δηλώνει αν μη τι άλλο... ξαφνιασμένη, τονίζοντας ότι ο Μπερλουσκόνι δεν ήταν καν παρών στα 18α γενέθλια των δικών τους παιδιών.
«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Δεν μπορώ να παραμένω με έναν άνδρα, ο οποίος κάνει παρέα με ανήλικες» φέρεται να έχει δηλώσει σε στενό της πρόσωπο η Λάριο, κατά τη Repubblica. Μετά από βροχή δημοσιευμάτων η ίδια η Λάριο επιβεβαίωσε το απόγευμα της Κυριακής μέσω της Ansa ότι καταθέτει αίτηση διαζυγίου.
Ο Μπερλουσκόνι αντέδρασε με ανακοίνωση μίας γραμμής εν πτήσει με το αδελφό του Πάολο προς το Μιλάνο: «Είναι ένα προσωπικό ζήτημα που με πονά, που ανήκει στην ιδιωτική διάσταση και στο οποίο θεωρώ υποχρέωσή μου να μην αναφερθώ»... Αλλά η σιωπή κράτησε τελικά λιγότερο από 24 ώρες.
Το πάρτι ήταν το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ Σίλβιο-Βερόνικα που προβάλλεται μέσω των μέσων ενημέρωσης. Μόλις πριν από τέσσερις ημέρες η Βερόνικα Λάριο είχε καυτηριάσει δημόσια την απόφαση του Μπερλουσκόνι να συμπεριλάβει γνωστές καλλονές στις λίστες του κόμματός του για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, εξαναγκάζοντας τον σύζυγό της να ανακρούσει πρύμνας.
Ο γάμος του Σίλβιο με τη Βερόνικα έχει περάσει πολλές τρικυμίες -εδώ και μεγάλο διάστημα δεν ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη- και δεν είναι η πρώτη φορά που η Βερόνικα επέλεξε τον Τύπο για να «χτυπήσει» τον σύζυγό της.
Πριν από δύο χρόνια η Λάριο ζήτησε και έλαβε τη δημόσια απολογία του Μπερλουσκόνι όταν έστειλε μία ανοιχτή επιστολή στη Repubblica (σφόδρα εχθρική στον Ιταλό πρωθυπουργό) παραπονούμενη για ένα κομπλιμένο του συζύγου της προς την στάρλετ της τηλεόρασης -η οποία είναι σήμερα υπουργός- Μαρία Καρφάνια.
«Εάν δεν ήμουν παντρεμένος, θα σε παντρευόμουν αμέσως» είχε πει ο Μπερλουσκόνι στην Καρφάνια και λίγες ημέρες αργότερα εκλιπαρούσε δημοσίως τη Βερόνικα να τον συγχωρήσει.
Αυτή τη φορά όμως ο Μπερλουσκόνι δεν θα... παρακαλέσει. Με δηλώσεις του στη Stampa κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία προσπάθεια για να σώσει το γάμο του. «Είμαι ανήσυχος και στενοχωρημένος. Eίχα παραμείνει μέσα σε αυτή τη δύσκολη σχέση λόγω της αγάπης προς τα παιδιά μου. Τώρα όμως δεν βλέπω να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσω» αναφέρει.
Οι Μπερλουσκόνι συνάντησε την 24χρονη τότε Βερόνικα Λάριο σε μία θεατρική παράσταση στο Μιλάνο το 1980 και όπως έχει δηλώσει «έχασε το μυαλό του». Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο 10 χρόνια αργότερα, καθώς ο Μπερλουσκόνι δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο. Έχουν τρία παιδιά.
Newsroom ΔΟΛ

2 σχόλια:

Sissi Soko είπε...

LOL, DOL!

geokalp είπε...

καλιητέχνιησσα, χαίρομαι που σου άρεσε!