Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Σε υπόθεση ναρκωτικών εμπλέκεται η μητέρα του αραβωνιαστικού της κόρης της Σάρας Πέιλιν

Η Σέρι Τζονστον, μητέρα του μέλλοντος συζύγου της Μπρίστολ Πέιλιν, κόρης της πρώην υποψηφίας των Ρεπουμπλικανών για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, Σάρας Πέιλιν, συνελήφθη χθές για μια υπόθεση που σχετίζεται με ναρκωτικά, έγινε γνωστό από την αστυνομία της Αλάσκας.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η Σέρι Τζόνστον συνελήφθη και ανακρίθηκε χθές μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την δίωξη ναρκωτικών στο σπίτι της στην πόλη Ουασίλα. Την κ. Τζονστον βαρύνουν έξη κατηγορίες με βάση τις οποίες τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση.

Δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία έχει εμπλακεί η 42χρονη κ. Τζόνστον.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η μητέρα του Λέβι Τζόνστον αραβωνιαστικού της κόρης της Σάρας Πέιλιν, της 17χρονης που η εγκυμοσύνη της αποκαλύφθηκε μεσούσης της προεκλογικής περιόδου και κινδύνεψε να την τινάξει στον αέρα.

Η θρησκευόμενη και εξαιρετικά συντηρητική Σάρα Πέιλιν αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημοσίως πως η κόρη της έμεινε έγκυος από τον φίλο της τον οποίο πρόκειται να παντρευτεί και να γεννήσει το μωρό, αφού ως γνωστόν η μαμά της είναι κατηγορηματικά αντίθετη στις αμβλώσεις.

Ο νεαρός εμφανίστηκε αρκετές φορές δημόσια με την μέλλουσα πεθερά του στη διάρκεια προεκλογικών περιοδειών της, προφανώς για να διασκεδαστεί η υπόθεση της εγκυμοσύνης της ανήλικης Μπρίστολ Πέιλιν.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/20/1608763.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: