Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Σοκ προκαλούν τα μακάβρια ευρήματα των Αρχών σε σπίτι ενός άνδρα στο Οχάιο

Λείψανα από τουλάχιστον δέκα πτώματα φαίνεται πως έχουν ανακαλύψει οι Αρχές στο Οχάιο τις τελευταίες ημέρες, στο σπίτι ενός άνδρα, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό. Ο άνδρας κατηγορείται τώρα για δολοφονίες.
Στο σπίτι και στον κήπο του Αντονι Σόουελ, στο Κλίβελαντ του Οχάιο, η αστυνομία ανακάλυψε την περασμένη Πέμπτη τα πρώτα έξι πτώματα σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.
Στον άνδρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πέντε φόνους, βιασμό, βιαιοπραγία και απαγωγή, σύμφωνα με την αστυνομία.
Την Τετάρτη οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι την Τρίτη ανακαλύφθηκαν λείψανα από άλλα τέσσερα πτώματα.
Η ανακάλυψη έγινε όταν οι αστυνομικοί πήγαν την Πέμπτη στο σπίτι του Αντ.Σόουελ να τον συλλάβουν με την υπόνοια ότι είχε διαπράξει και άλλο βιασμό.
Εκεί αντίκρυσαν εμβρόντητοι δύο πτώματα στο σαλόνι, δύο σε μία αποθήκη και άλλο ένα στη σκάλα του υπογείου. Το έκτο πτώμα ήταν θαμμένο στον κήπο, όπου την Τρίτη ανακαλύφθηκαν τα άλλα τέσσερα.Η αστυνομία βρήκε επίσης ένα κρανίο κρυμμένο σε ένα κουβά, δεν έχει εξακριβωθεί όμως μέχρι στιγμής εάν πρόκειται για ένα ακόμα θύμα.
Τα πρώτα έξι πτώματα ανήκουν σε Αφροαμερικανίδες και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός τους είναι πιθανό να επήλθε πριν από μήνες, ακόμα και χρόνια.Τα πρώτα ιατροδικαστικά αποτελέσματα έδειξαν ότι οι πέντε από τις γυναίκες αυτές στραγγαλίστηκαν.Ο Αντ.Σόουελ, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί το 2005 αφού είχε εκτίσει 15 χρόνια κάθειρξης για βιασμό που είχε διαπράξει το 1989, κατάφερε να διαφύγει όταν η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του, αλλά συνελήφθη το Σάββατο στη συνοικία του στο Κλίβελαντ όταν ένας κάτοικος που τον αναγνώρισε ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες πιθανολογώντας ότι οι μακάβριες ανακαλύψεις δεν σταματούν εδώ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: