Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Το «Lost» νίκησε τον Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέβαλε την ομιλία του λόγω πρεμιέρας της σειράς
Τρομοκρατία, οικονομική ύφεση, δύο πόλεμοι, κακοκαιρία. Με όλα αυτά να απασχολούν τις ΗΠΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στάθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και ανακοίνωσε: «Με την ομιλία του για την κατάσταση του Έθνους, ο πρόεδρος Ομπάμα δεν θα θέσει σε κίνδυνο την προβολή της πρεμιέρας του τελευταίου κύκλου του “Lost”»...

Με αυτόν τον τρόπο ο Ρόμπερτ Γκιμπς γνωστοποίησε ότι η πολυαναμενόμενη ετήσια ομιλία του προέδρου Ομπάμα στο Κογκρέσο δεν θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά θα αναβληθεί επειδή την ίδια ημέρα και ώρα θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια από τον έκτο και τελευταίο κύκλο της περίφημης τηλεοπτικής σειράς. Μάλιστα, πριν γίνει η επίσημη επιβεβαίωση, ο υπεύθυνος για τις ειδήσεις του καναλιού ΑΒC είχε στείλει μέσω twitter το μήνυμα για την αναβολή σε όλους τους φίλους και συνεργάτες του. Η δεύτερη αναβολή
Μα, είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Όπως φαίνεται όμως, κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Σύμφωνα με πηγές στην κυβέρνηση, η πρώτη ημερομηνία για την ομιλία ήταν η 26η Ιανουαρίου, αλλά τότε μεταδίδεται το ταλεντ σόου «Αmerican Ιdol», το νούμερο ένα ριάλιτι στις ΗΠΑ. Επειδή ο ανταγωνισμός θα ήταν μεγάλος, αναβλήθηκε για μία εβδομάδα μετά, έπεσε όμως πάνω στην πρεμιέρα του «Lost» και πήρε άλλη μία αναβολή!

Συνήθως τα κανάλια, όταν ανακοινώνεται η ημερομηνία του προεδρικού λόγου, αναβάλλουν τα προγράμματά τους, όπως έγινε την 1η Δεκεμβρίου με ένα ειδικό επεισόδιο του «Charlie Βrown». Τότε ο Ομπάμα ανακοίνωσε τη νέα πολιτική που σχεδίαζε για το Αφγανιστάν. Όμως τώρα δεν τόλμησε να τα βάλει με τα εκατομμύρια τηλεθεατών που παρακολουθούν το «Lost», οι οποίοι μέσω Τwitter και Facebook εξεγέρθηκαν μπροστά στην πιθανότητα να αναβληθεί έστω και για λίγες ημέρες η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Στον έκτο και τελευταίο κύκλο που θα αποτελείται από 18 επεισόδια έρχεται η ώρα να απαντηθούν τα πολλά ερωτηματικά που έχουν τεθεί για το πού ακριβώς είναι το νησί στο οποίο βρέθηκαν οι επιβάτες της πτήσης 815, τι συμβαίνει με τα ταξίδια στον χρόνο, τι σημαίνουν κάποιοι αριθμοί, τι συνδέει όλους αυτούς τους ανθρώπους και πολλά άλλα.





«Οι Χαμένοι» με μια ματιά

● ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ «Lost» από τους 324 επιβάτες της πτήσης 815 της Οceanic από το Σίδνεϊ στο Λος Άντζελες, οι 71 επέζησαν από τη συντριβή στο άγνωστο νησί ● ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ της σειράς γίνονται στη Χαβάη. Ακόμα και το σκηνικό του χιονισμένου Βερολίνου που χρειάστηκε για κάποιο επεισόδιο γυρίστηκε στη Χαβάη, με την προσθήκη μεγάλων ποσοτήτων πάγου ● ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ σεζόν οι επιζώντες αναγκάζονται να συνεργασθούν για να επιβιώσουν, συναντούν όμως πολικές αρκούδες, ένα περίεργο πλάσμα που κυκλοφορεί στη ζούγκλα και μια ομάδα που αποκαλούν οι «Άλλοι» ● ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ σεζόν, στην οποία προχωράμε 45 ημέρες μετά τη συντριβή, παρακολουθούμε τη σύγκρουση των δύο ομάδων, μαθαίνουμε την ύπαρξη της καταπακτής και της Dharma ● ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ σεζόν βρίσκουμε νέους επιζώντες και μαθαίνουμε την ιστορία των «Άλλων» στο μυστηριώδες νησί. Οι δύο ομάδες συγκρούονται και κάποιοι αλλάζουν πλευρές, ενώ φθάνει στο νησί ομάδα σωτηρίας ● Η ΤΕΤΑΡΤΗ σεζόν, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, ήταν πολύ πιο σύντομη και σε αυτήν παρακολουθήσαμε την άφιξη του πλοίου «Κahana» καθώς και τη δραπέτευση των 6 κεντρικών ηρώων ● ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ σεζόν παρακολουθήσαμε τα όσα συνέβησαν στο νησί με τους εναπομείναντες επιζώντες σε περίεργα άλματα στον χρόνο, ενώ είδαμε και όσα έγιναν στους 6 μετά την επιστροφή τους στο Λος Άντζελες ● ΤΟ ΤΕΛΟΣ της σειράς, που υπολογίζεται ότι θα προβληθεί τον Μάιο, χαρακτηρίστηκε ως «το πιο πολυαναμενόμενο φινάλε τηλεοπτικής σειράς»

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4554646&ct=2

Δεν υπάρχουν σχόλια: