Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πωλούν την παρθενιά τους σε reality show

Την παρθενιά τους βγάζουν στο σφυρί οι διαγωνιζόμενοι ενός τηλεοπτικού reality show το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έμπνευση ενός Αυστραλιανού ντοκιμαντερίστα, του Τζάστιν Σίσλι, η εν λόγω παραγωγή θέλει τους συμμετέχοντες να είναι έτοιμοι να πουλήσουν το «αγνό» κορμί τους σε εκείνο το μέλος του κοινού που θα κάνει τη μεγαλύτερη χρηματική προσφορά.

εδομένου ότι το όλο story αποτελεί ουσιαστικά μια προσαρμοσμένη στα τηλεοπτικά δρώμενα μορφή αγοραίου έρωτα (δεν είναι τυχαίο ότι τα γυρίσματα πρόκειται να γίνουν σε οίκο ανοχής των ΗΠΑ), έχει ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων.

Αρχικά, το show ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα στην Αυστραλία αλλά οι αρχές απείλησαν πως θα συλλάβουν τους εμπλεκόμενους για πορνεία, με αποτέλεσμα η εταιρεία παραγωγής να μαζέψει τα μπογαλάκια της και να φύγει για Αμερική.

Αναφορικά με το χρηματικό έπαθλο, κάθε παρθένος πρόκειται να λάβει το 90% της «τιμής πώλησής» του συν το ποσό των 20.000 δολ. Μέχρι στιγμής, λέγεται πως έχουν εγκριθεί τουλάχιστον τρεις συμμετοχές.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&pubid=11924951

Δεν υπάρχουν σχόλια: