Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Γυναίκα στη Γερμανία έκοψε, τεμάχισε τον σύζυγό της και... τράβηξε το καζανάκι

Συγκλονίστηκε η γερμανική κοινή γνώμη την Τρίτη στο άκουσμα του ανατριχιαστικού εγκλήματος που φέρεται να διέπραξε μια 52χρονη. Η γυναίκα τεμάχισε τον άνδρα της και τον έριξε στην τουαλέτα του σπιτιού. Η γυναίκα που κατάγεται από την ΠΓΔΜ έχει εξαφανιστεί.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι όταν ρωτήθηκε από τα παιδιά της σχετικά με την τύχη του πατέρα τους, απάντησε: «Δεν θα τον βρείτε. Τον έριξα στην τουαλέτα και τράβηξα το καζανάκι».
Ο άνδρας, ταξιτζής στο επάγγελμα, αγνοείται εδώ και τρεις εβδομάδες. Γείτονες κατήγγειλαν ότι άκουγαν από το σπίτι θόρυβο από καζανάκι, σφυροκοπήματα και άλλους παράξενους θορύβους την παραμονή των Χριστουγέννων.
Μετά από έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν ίχνη αίματος σε τοίχο, ενώ η οικεία φαινόταν πρόσφατα καθαρισμένη και ανακαινισμένη. Έλειπαν επίσης αρκετά μαχαίρια. Οι Αρχές ελπίζουν τώρα να βρουν ίχνη για το έγκλημα στους υπονόμους της πόλης.
Οι συγγενείς του θύματος λένε ότι η γυναίκα είχε αποπειραθεί και παλαιότερα να δολοφονήσει τον άνδρα της, ρίχνοντάς του δηλητήριο στο φαγητό, ή επιτιθέμενη με σφυρί εναντίον του. Εκείνος δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό.
Η γυναίκα ταξίδεψε στην ΠΓΔΜ μετά τα Χριστούγεννα και δεν έχει επιστρέψει.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: