Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Φρίκη στη Γερμανία, τρία μωρά βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη

Σοκάρει η τραγική είδηση που φθάνει από τη δυτική Γερμανία για τρία μωρά που εντοπίστηκαν νεκρά από την αστυνομία σε καταψύκτη στο υπόγειο κατοικίας. Συνελήφθη και κρατείται η μητέρα των μωρών που είχαν γεννηθεί ζωντανά στα τέλη της δεκαετίας του 1980.
Ενεργώντας έπειτα από πληροφορία που έλαβαν από ένα μέλος της οικογένειας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα νεκρά μωρά την Κυριακή σε ένα σπίτι στην πόλη Βέντεν, ανατολικά της Κολονίας, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Οι εισαγγελείς δήλωσαν πως τα μωρά φαίνεται πως γεννήθηκαν ζωντανά στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Βρέθηκαν τυλιγμένα σε πλαστικές σακκούλες σε καταψύκτη στο υπόγειο της κατοικίας.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι σοροί αποψύχονται ώστε να καταστεί δυνατό να τους γίνει νεκροψία.Στη Γερμανία έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις μητέρων που σκότωσαν τα νεογέννητα παιδιά τους.
Τον περασμένο μήνα δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών σε μητέρα που άφησε οκτώ μωρά της να πεθάνουν και τα έθαψε σε γλάστρες με φυτά. Οι εισαγγελείς δήλωσαν πως η γυναίκα που συνελήφθη στο Βέντεν είναι 44 χρόνων.
Πηγές έκαναν γνωστό πως ήταν παντρεμένη με έναν ηλεκτρολόγο. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά ηλικίας 18 ως 24 ετών. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως η γυναίκα παρακολουθείται από γιατρούς λόγω της ψυχικής κατάστασής της.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: