Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν άνδρα στη δολοφονία της οικογένειάς του

Ενας 45χρονος άνδρας από το Λος Αντζελες, σε κατάσταση παραφροσύνης από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του, τα τρία παιδιά τους και την πεθερά του, πριν δώσει τέλος και στη δική του ζωή.
Η τραγωδία σημειώθηκε στην κοινότητα Πόρτερ Ραντς, στα βορειοδυτικά της κοιλάδας του Σαν Φερνάντο. Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του δράστη και αυτόχειρα. Σύμφωνα με τους γείτονες της οικογένειας όμως ονομάζεται Κάρθικ Ρατζάραμ.
«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για δολοφονία και αυτοκτονία. Φαίνεται ότι (ο δράστης) σκότωσε την οικογένειά του και κατόπιν αυτοκτόνησε», δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Λος Αντζελες, Μάικλ Μουρ.
Στις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα της 39χρονης συζύγου, της 70χρονης πεθεράς και των τριών γιων του δράστη, ηλικίας 19, 12 και 7 ετών.
Σύμφωνα με τον Μουρ το έγκλημα σημειώθηκε μετά τις 6 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ο 45χρονος, που είχε MBA στην οικονομία και είχε εργαστεί παλαιότερα για τις εταιρείες Price Waterhouse και Sony Pictures δυσκολευόταν να βρει δουλειά και αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. «Είχε απελπιστεί από την οικονομική κατάστασή του», πρόσθεσε ο Μουρ, διευκρινίζοντας ότι στο σπίτι βρέθηκαν τρεις επιστολές, γραμμένες από το 45χρονο, όπου περιγράφονται τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/07/1573344.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: