Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Μυστηριώδη ερωτική (;) επιστολή στα χέρια του Σαρκοζί

.

Ήταν ερωτική επιστολή; Και αν ναι σε ποιον απευθυνόταν; Αυτή είναι η απορία που κυριαρχεί στη Γαλλία αφότου ο Νικολά Σαρκοζί φωτογραφήθηκε να εξέρχεται του υπουργικού συμβουλίου με μία επιστολή ανά χείρας που έγραφε «μου λείπεις, εκατομμύρια φιλιά»...
Σε μεγεθυμένη μορφή η επιστολή «αποκάλυψε» πως ο γραφικός χαρακτήρας είναι γυναικείος. «Νοιώθω ότι δεν σε έχω δει για μία αιωνιότητα και μου λείπεις ... εκατομμύρια φιλιά» αναφέρει η επιστολή που «γραπώθηκε» από το φωτογραφικό φακό στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά ήλθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Πέμπτη από τον δικτυακό τόπο γαλλικού περιοδικού.
Την Παρασκευή δημοσίευμα της Le Parisien υποστήριζε πως στην πραγματικότητα η επιστολή απευθυνόταν στη σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί και δεν ήταν σε καμία περίπτωση ερωτική, αλλά την είχε γράψει μία από τις πιο καλές φίλες της Σεσιλιά, η Ισαμπέλ Μπαλκανί, σύζυγος συντηρητικού πολιτικού.
Η Μπαλκανί επιβεβαίωσε την εκδοχή αυτή σε τηλεοπτικές εκπομπές και κατηγόρησε τον γαλλικό Τύπο ότι δημιουργεί θέμα από το πουθενά. Όμως, δεν πείστηκαν όλοι, τονίζει το Reuters.
Ορισμένοι ...αμφισβητίες σημείωσαν ότι μία φράση καταδεικνύει πως το γράμμα απευθύνεται σε άνδρα διότι μία κατάληξη δεν είναι γένους θηλυκού. Αλλοι διερωτήθηκαν γιατί ο Σαρκοζί να κρατά ένα προσωπικό γράμμα της συζύγου του.
Αγνοια δήλωσε ο προεδρικός εκπρόσωπος Ντ.Μαρτινόν. Και το μυστήριο συνεχίζεται...
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: