Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

"Χάλια η Σαράποβα στο κρεβάτι!"


Για πολλούς η Μαρία Σαράποβα αντιπροσωπεύει το απόλυτο sex-symbol στο σύγχρονο τένις και δεν θα ήταν υπερβολή αν πούμε ότι αποτελεί την φαντασίωση πολλών ανδρών στο κρεβάτι...

Όχι όμως και για τον Άνταμ Λεβίν, τραγουδιστή του αμερικανικού συγκροτήματος "Maroon 5", ο οποίος είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν με την πασίγνωστη Ρωσίδα τενίστρια, χωρίς πάντως να μιλάει για αυτήν με τα κολακευτικότερα λόγια αναφορικά με τις ερωτικές επιδόσεις της!

"Στο κρεβάτι ήταν σκέτη καταστροφή. Η Μαρία αρνούνταν να κουνηθεί και ήταν πάντα ήσυχη και αμίλητη", ξεκίνησε τις πιπεράτες αποκαλύψεις του ο Λεβίν στο ρωσικό περιοδικό "Exile" και συνέχισε: "Την πρώτη φορά που κάναμε έρωτα δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Είναι πολύ όμορφη και όπως πολλοί άνδρες ονειρευόμουν να πάω στο κρεβάτι μαζί της. Όταν όμως ξεκινήσαμε έμεινα πολύ απογοητευμένος. Εάν δοκίμαζα να πω κάτι αυτή ενοχλούνταν, έμενε ακίνητη και αμίλητη κατά τη διάρκεια της παραμικρής επαφής που είχαμε".

Να σημειωθεί ότι ο Λέβιν σύναψε σχέση με την Σαράποβα το 2004, λίγο μετά την κατάκτηση του τουρνουά Γουίμπλεντον από την Σαράποβα, με το φλερτ αυτό να έχει σύντομη διάρκεια και να φέρνει μάλιστα στα όρια της απόγνωσης τον Λεβίν. "Ήμουν αναγκασμένος να πάρω αντικαταθλιπτικά για έναν μήνα για να ξεχάσω αυτά που αισθανόμουν για εκείνη. Ήταν χειρότερα και απ'όταν ανακάλυψα ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπήρχε", κατέληξε στις δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: