Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

Με αργούς ρυθμούς γίνεται η ανοικοδόμηση της Νέας Ορλεάνης, λέει ο Μπραντ Πιτ

Στη Νέα Ορλεάνη βρέθηκε ο Μπραντ Πιτ προκειμένου να εγκαινιάσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι ρυθμοί της ανοικοδόμησης της Νέας Ορλεάνης συνεχίζουν να είναι πολύ αργοί, δύο χρόνια μετά τον τυφώνα Κατρίνα.
Ο Μπ.Πιτ δήλωσε ότι θα εξακολουθεί να εκφράζεται για το συγκεκριμένο θέμα. «Είναι δύσκολο να υπάρξει συνολική νίκη όταν βλέπεις πόσο αργά κινούνται όλα» δήλωσε ο 43χρονος ηθοποιός, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του Αντζελίνα Τζολί αγόρασε τον Ιανουάριο σπίτι στη Νέα Ορλεάνη.
Ο Μπραντ Πιτ είπε ότι το σχέδιο ανοικοδόμησης, το οποίο στηρίζει η Global Green USA, μπορεί να προτρέψει τους πολίτες να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
«Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τις οικογένειες και τους ανθρώπους που έχασαν, τα κειμήλια, τις φωτογραφίες» δήλωσε. «Αλλά ίσως κατά τη διαδικασία της ανοικοδόμησης μπορούμε να χτίσουμε κάτι πιο έξυπνο και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο τρόπο ζωής για τους ανθρώπους που μένουν εδώ», συμπλήρωσε ο Πιτ, ο οποίος έχει πάθος με την αρχιτεκτονική.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: