Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Κατέρρευσε επί σκηνής η Λάιζα Μινέλι και επιστρέφει στις ΗΠΑ για εξετάσεις


Επειγόντως στις ΗΠΑ επιστρέφει η Λάιζα Μινέλι. Η διάσημη 61χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε μετά το τέλος της τέταρτης πράξης της παράστασης A Classic Christmas Night στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και κρίθηκε αναγκαίο να γυρίσει στην πατρίδα της.
Η Μινέλι λιποθύμησε καθώς κατέβαινε τα σκαλιά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο της. Εκεί την περίμενε γιατρός, ο οποίος, αφού την εξέτασε, αποφάνθηκε ότι το καλύτερο θα ήταν να επιστρέψει αμέσως στις ΗΠΑ.
Έτσι, η Μινέλι αναγκάστηκε να διακόψει την περιοδεία της και να γυρίσει στην Αμερική, προκειμένου να υποβληθεί σε συμπληρωματικές εξετάσεις και θεραπεία.
Όπως έγινε γνωστό από την ατζέντη της στη Νέα Υόρκη, η 61χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός παραπονέθηκε ότι υπέφερε από ζαλάδες πριν ξεκινήσει η συναυλία. «Δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσει τη συναυλία και μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή» είπε η Λιζ Ρόζενμπεργκ, που διαβεβαίωσε ότι η Μινέλι ήταν σε θέση να ταξιδέψει.
«Ένιωθε κάπως ζαλισμένη πριν βγει στη σκηνή, αλλά αποφάσισε να τραγουδήσει» ανέφερε από την πλευρά του και ο διοργανωτής της παράστασης, Ζλάτκο Νεντανόφσκι.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: