Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Διακοπές στην Αίγυπτο για τον Νικολά Σαρκοζί και την Κάρλα Μπρούνι



Κρατώντας την Κάρλα Μπρούνι από το χέρι, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί έφτασαν στο Λούξορ της Αιγύπτου για τις διακοπές των Χριστουγέννων, εν μέσω φημών για πρόταση γάμου. Οι άνδρες της ασφάλειας του Γάλλου προέδρου απέτρεψαν τα μέσα ενημέρωσης από το να πλησιάσουν.
Το ζευγάρι φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου χαιρέτησε το πλήθος και κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο στην ανατολική πλευρά του Νείλου. Η ασφάλεια γύρω από το ξενοδοχείο καθώς και στους αρχαιολογικούς χώρους που αναμένεται να επισκεφθεί το ζευγάρι έχει ενταθεί.
Ο Γάλλος πρόεδρος και η 39χρονη νυν τραγουδίστρια και πρώην τοπ μόντελ αναμένεται να επισκεφθούν το Σαρμ-ελ-Σέιχ με τη μητέρα της Κ.Μπρούνι και έναν από τους γιους του Ν.Σαρκοζί.
Η επίσημη επίσκεψη του Νικολά Σαρκοζί στην Αίγυπτο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, όταν ο Γάλλος πρόεδρος θα έχει συνομιλίες με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Χόσνι Μουμπάρακ.
Το ειδύλλιο με την Κάρλα Μπρούνι ήλθε στο φως με μία κοινή φωτογραφία στην Eurodisney, δύο μήνες μετά τη ηχηρό διαζύγιο του Γάλλου προέδρου από την Σεσιλιά.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: