Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Ιερέας θέλει να γίνει ο Κακά όταν αποχαιρετήσει την ενεργό δράση

Οι περισσότεροι μεγάλοι παίκτες όταν κλείνουν την καριέρα τους είθισται να συνεχίζουν να «υπηρετούν» το ποδόσφαιρο από διάφορα πόστα. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μίλαν, Κακά, όμως, σκέφτεται να ακολουθήσει ένα εντελώς διαφορετικό δρόμο από τους υπόλοιπους και να γίνει ιερέας!
Ενώ οι θαυμαστές του στοιχηματίζουν πως ο 25χρονος άσος θα κερδίσει και τους δύο κορυφαίους τίτλους της χρονιάς (Χρυσή Μπάλα και FIFA Player of the Year), ο ίδιος με δηλώσεις του αποκάλυψε την επιθυμία του μετά το τέλος της καριέρας του:
«Θα το ήθελα πολύ να γίνω ιερέας. Πρόκειται για έναν δρόμο με αρκετές προκλήσεις. Δεν είναι εύκολο να πείσεις τη σημερινή κοινωνία για πράγματα που γράφτηκαν χιλιάδες χρόνια πριν. Αλλά αυτό είναι το ρίσκο του καλού ιερέα. Να κάνει τη διδασκαλία της Βίβλου πράξη».Ο Κακά επεσήμανε πως μεγάλωσε κάτω από τις οδηγίες της Βίβλου, ενώ διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να προσήλθε στην θρησκεία μετά από ένα ατύχημα που είχε σε πισίνα σε ηλικία 14 ετών:
«Πρόκειται για ψέμα. Ήμουν 18 ετών όταν έγινε το ατύχημα. Θα μπορούσε η καριέρα μου να είχε τελειώσει εκεί. Έπαθα μεγάλη ζημιά στη σπονδυλική στήλη» υποστηρίζει ο ίδιος.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: