Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

«Όχι σεξ» στις καμπίνες λέει η Singapore Airlines

Σε μία ασυνήθιστη δημόσια έκκληση προς τους επιβάτες του Airbus A310 προχώρησε η Singapore Airlines, ζητώντας τους να αποφύγουν τις ερωτικές επαφές στις σουίτες που διαθέτει το μεγαλύτερο επιβατικό τζετ του κόσμου εξαιτίας έλλειψης ηχομόνωσης...
Η πρώτη θέση διαθέτει 12 υπερπολυτελείς σουίτες με διπλό κρεβάτι και τα πιθανά ...επακόλουθα ανάγκασαν τον πρώτο αερομεταφορέα που εκτελεί πτήσεις με το A380 να καταφύγει σε δημόσια έκκληση προς το επιβατικό κοινό να αποφύγει τις σεξουαλικές επαφές για να μην θιγούν συνεπιβάτες ή το πλήρωμα.
Η Singapore Airlines διευκρίνισε ότι αν και οι σουίτες είναι ιδιωτικές, δεν είναι απόλυτα σφραγισμένες, με αποτέλεσμα να μην παρέχουν πλήρη ηχομόνωση, αναφέρει το BBC.
Το μεγαλύτερο εμπορικό επιβατικό τζετ του κόσμου πραγματοποίησε την πρώτη του εμπορική πτήση στις 25 Οκτωβρίου. Το «σουπερτζάμπο» της Singapore Airlines εκτέλεσε πτήση από τη Σιγκαπούρη με προορισμό το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
Το αεροσκάφος μετέφερε 455 επιβάτες, κάποιοι από τους οποίους πλήρωσαν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να εξασφαλίσουν μία θέση στην ιστορική πτήση. Το πλήρωμα του πολυτελούς αεροπλάνου είναι 30 άτομα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων πιλότων.
Η Singapore Airlines θα μπορεί να υπερηφανεύεται για δέκα ακόμη μήνες ότι είναι ο μόνος αερομεταφορέας στον κόσμο με A380 στο στόλο του. Εντός του 2008 θα παραλάβει άλλα πέντε αεροσκάφη σε σύνολο 19 που έχει παραγγείλει από την Airbus.
Newsroom ΔΟΛ

2 σχόλια:

ιστός είπε...

Να έχεις πληρώσει τόσο ακριβό εισιτήριο και να μην έχεις δικαίωμα να *********. Αίσχος. Ασε που μου ακούγεται και λίγο αντισυνταγματικό.
Μία είναι η λύση.
Να μοιράζουν ωτοασπίδες κατά την επιβίβαση.

geokalp είπε...

απλή και οικονομική μου ακούγεται!