Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Ζευγάρια «δανείζονται» μωρό για χάρη ολλανδικού ριάλιτι


Νέο ριάλιτι ετοιμάζεται να προβάλει η ολλανδική τηλεόραση που θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ζευγαριών που θα «δανείζονται» ένα μωρό, ένα παιδί και έναν έφηβο σε διάστημα τριών εβδομάδων.
To τηλεοπτικό δίκτυο BNN φιλοδοξεί το ριάλιτι με τίτλο «Δανεικό Μωρό» να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα έχουν ως αποτέλεσμα τα ζευγάρια να διατρέξουν μέσα σε οκτώ εβδομαδιαίες εκπομπές όλες τις σημαντικές φάσεις της ζωής ενός ζεύγους.
Το ολλανδικό κανάλι δηλώνει ότι ως εκ τούτου τίποτα δεν πρόκειται να είναι εύκολο: «Πάνες γεμάτες, καμένες κατσαρόλες, λογαριασμοί φουσκωμένοι, γιος στην εφηβεία που κάθε εβδομάδα φέρνει στο σπίτι μια καινούρια φιλενάδα, μπουγάδα ξεβαμμένη» είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια.
Τέσσερα ζευγάρια εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, ανάμεσά τους και ένα ζεύγος ομοφυλόφιλων γυναικών.
Πριν από λίγους μήνες είχαν προκληθεί θυελλώδεις αντιδράσεις από τη φάρσα του BNN το οποίο είχε δηλώσει πως ετοίμαζε ριάλιτι, στη διάρκεια του οποίου υποτίθεται ότι μία ετοιμοθάνατη γυναίκα θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις νεφροπαθείς για το ποιος θα λάβει το νεφρό της.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: