Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Δικαστική νίκη για την Σεσιλιά στη «μάχη του μαγιό» με την Κάρλα Μπρούνι


Κατά 30.000 ευρώ πλουσιότερη είναι από σήμερα η πρώην σύζυγος του Νικολά Σαρσκοζί, Σεσιλιά, καθώς κέρδισε αποζημίωση για τη δημοσίευση φωτογραφιών της με μαγιό σε γαλλικό περιοδικό.
Στο πολυσυζητημένο εξώφυλλο του περιοδικού παρατίθεντο δυο φωτογραφίες, μία της Σεσιλιά και μία της Κάρλα Μπρούνι. Οι δύο κυρίες εμφανίζονταν με μαγιό.
Σύμφωνα με το BBC, το γαλλικό δικαστήριο έκρινε πως το περιοδικό παραβίασε την ιδιωτική ζωή της πρώην συζύγου του Νικολά Σαρκοζί.
Ο δικηγόρος της Σεσιλιά χαρακτήρισε τη δικαστική απόφαση «δίκαια», προσθέτοντας ότι το περιεχόμενο των φωτογραφιών σκοπό είχε τη δυσφήμηση της Σεσιλιά.
Όπως επεσήμανε, το γεγονός ότι οι φωτογραφίες απεικόνιζαν τις δυο κυρίες με μαύρο μπικίνι άφηνε να εννοηθεί ότι γινόταν σύγκριση.
Σε ό,τι αφορά τη Σεσιλιά, το πιθανότερο είναι πως δεν ικανοποιήθηκε από την έκβαση των πραγμάτων, καθώς η ίδια διεκδικεί το ποσό των 250.000 ευρώ για ηθική βλάβη.
Η Σεσιλιά και ο Νικολάς Σαρκοζί χώρισαν τον Οκτώβριο του 2007, μετά από έντεκα χρόνια γάμου.
Μετά το διαζύγιο, ο Γάλλος πρόεδρος σύναψε σχέση με το πρώην μοντέλο και γνωστή τραγουδίστρια Κάρλα Μπρούνι. Από τότε αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του σκανδαλοθηρικού Τύπου.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: