Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Ταινία για τον Τζορτζ Μπους ετοιμάζει ο Όλιβερ Στόουν

Ο σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν πρόκειται να σκηνοθετήσει ταινία για τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους. Ο ίδιος δήλωσε ότι επιθυμεί να δημιουργήσει ένα «δίκαιο, πραγματικό πορτρέτο» του ηγέτη των ΗΠΑ, αν και οι πρώτες του δηλώσεις αφήνουν να εννοηθεί ότι η κριτική του θα είναι αυστηρή...
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Daily Variety ο 61χρονος σκηνοθέτης είπε ότι η ταινία θα περιλαμβάνει εκπλήξεις τόσο για τους υπερασπιστές του Αμερικανού προέδρου, όσο και για τους επικριτές του.
Είπε επίσης ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Τζος Μπρόλιν, πρωταγωνιστή του Καμιά πατρίδα για τους Μελλοθάνατους για να υποδυθεί τον Τζορτζ Μπους.
«Ο Τζος είναι πιο εμφανίσιμος από τον Μπους, αλλά έχει την ίδια ορμή και χάρισμα που οι Αμερικανοί αποδίδουν στον Μπους, ο οποίος έχει λίγη από την υπεροψία των κινηματογραφικών σταρ του παρελθόντος» δήλωσε ο σκηνοθέτης.
Αν και ο ίδιος έχει υπάρξει κατά το παρελθόν επικριτικός της πολιτικής Μπους, δηλώνει ότι η ταινία δεν θα λάβει θέση υπέρ ή κατά του Αμερικανού προέδρου.
«Πώς από αλκοολικός αλήτης έγινε η πιο δυνατή φιγούρα στον κόσμο;» ρωτάει ο Όλιβερ Στόουν, ο οποίος έχει γυρίσετι ταινίες για τον Τζον Κένεντι και τον Ρίτσαρντ Νίξον.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: