Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

«Δεν παντρευτήκαμε ακόμη, αλλά το προγραμματίζουμε» δηλώνει η Κάρλα Μπρούνι

Δηλώσεις της Κάρλα Μπρούνι φιλοξενεί την Τρίτη η γαλλική εφημερίδα Liberation. H 40χρονη Ιταλίδα τραγουδίστρια και πρώην τοπ μόντελ υπογραμμίζει ότι δεν έχει ακόμη παντρευτεί τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, παραδέχεται ωστόσο ότι σχεδιάζουν το γάμο τους.
Απαντώντας στη φημολογία ότι το «καυτό» ζεύγος ήρθε ήδη εις γάμου κοινωνία, η Μπρούνι δηλώνει ότι αυτό δεν έχει ακόμη συμβεί, αλλά αρνείται να αποκαλύψει κάτι για τα μελλοντικά σχέδια της ίδιας και του Γάλλου προέδρου. Ο ίδιος ο Σαρκοζί είχε δηλώσει στις αρχές του μήνα ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι πιθανό να μάθουν για το γάμο τους, αφού θα έχει τελεστεί.«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, αν και το προγραμματίζουμε» λέει η Ιταλίδα τραγουδίστρα, ενώ σε ερώτηση της εφημερίδας εάν θα συνοδεύσει τον Νικολά Σαρκοζί στο επίσημο ταξίδι του στην Ινδία την Παρασκευή, απαντά ότι δεν σχεδιάζει να κάνει το ταξίδι αυτό. «Δεν μπορώ να πάρω μέρος σε μια επίσημη επίσκεψη του προέδρου» τονίζει, προσθέτοντας ότι πρέπει να βρίσκεται στο Παρίσι τις ημέρες εκείνες, καθώς θα αρχίσει να ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ.
Εάν η Κάρλα Μπρούνι αποφάσιζε να συνοδεύσει τον Σαρκοζί στην επίσημη αυτή επίσκεψη, θα προκαλούσε προβλήματα στο πρωτόκολλο της ινδικής κυβέρνησης και οι εφημερίδες της Ινδίας αφιέρωναν εδώ και μέρες τα πρωτοσέλιδά τους στο θέμα αυτό.
Η Liberation αποκαλύπτει ακόμη ότι ο Γάλλος πρόεδρος πίεζε την Ιταλίδα σύντροφό του να τον συνοδεύσει στο ταξίδι αυτό και μάλιστα μέχρι το βράδυ της Δευτέρας δεν είχε οριστικοποιηθεί η λίστα με τα άτομα που θα συνοδεύσουν τον Σαρκοζί στην Ινδία.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

1 σχόλιο:

Maria Mikro Analogo είπε...

Και είχα μια αγωνία για τα παιδιά, άλλο πράγμα! :P Αν ψάχνουν για κουμπάρο πάντως, μη με υπολογίζουν!
Φιλάκια :D:D:D